Mój plan sorry ze nie klanowy ale ...
Wiêc jak ten klan siê rozpadnie albo co¶ siê stanie i mnie ju¿ w nim nie bêdzie to za³o¿ê nowy klan. W tym klanie nie bêdzie chodzi³o o top 1 tylko o mi³a zabawê w gronie kumpli. Zaproszê do niego tylko znajomych, ¿adnych innych kolesi nie bêdzie podzia³u graczy ka¿dy bêdzie mia³ ta sama rangê (równouprawnienie ) My¶la³em nad nazwa i wymy¶li³em Anio³ki i Diabe³ki Darkiego ka¿da dziewczyna w klanie bêdzie mia³a rangê Anio³ek a ch³opak Diabe³ek my¶lê ze to dobry pomys³.
Pogromca Kikimor
Dobry Dobry ale ja my¶lê ¿e nie bêdzie potrzeby robiæ klanu bo ten klan zostanie mam tak± nadziejê
zawsze llkr siê na mnie zez³o¶ciæ
dobry pomys³ ale klanu chyba nie rozwi±¿emy
Pogromca Strzyg
Oby klan dalej szed³ w górê i siê narazie nie rozpad³ bo jest superrrrrrrr by³em w 10 klanach wyszy³em spotka³em Darki zaprosi³ mnie do znajomych zapyta³ siê czy chce doj¶æ do klanu zgodzi³em siê i dalej jestem i bêdê a Darki wo gule jak zrobisz klan to mnie zapro¶
Ostatnio edytowany przez Ax-xxxX-AXX (Dzisiaj 14:17:40)
dzieki ax ale pisz po polsku Spoko ty bedziesz zaproszony na 100% ale nie chce odbierac klanowiczow Wiedzminow
Pogromca Strzyg
Dobra ok !!!!!
Lepiej jak by ten klan ca³y czas by³ ale jak sie (rozpadnie)oby siê nie rozpad³ te¿ za³o¿e w³asny
Pogromca Strzyg
Tyrkijt a ja Ciebie tez chcialem w moim klanie
Pogromca Strzyg
Bêdzie nas 2
Oj darki, darki :\ jak mo¿esz mówiæ o czym¶ takim jak "rozpad klanu"?? :\\ Jeste¶ pomocnikiem i nie powiniene¶ mówiæ o takich rzeczach jak koniec z klanem.... i tak... celem naszego klanu BY£O zostanie TYLKO najlepszym, ale ju¿ tak nie jest... zreszt± chyba ka¿dy to zauwa¿y³... teraz przede wszystkim chodzi o stworzenie wspania³ej wspólnoty polegaj±cej na jak najlepszej przyja¼ni Klanowiczów i dobrej zabawie...^^
Nie gniewam siê ¿e przedstawi³e¶ swój pomys³ ^^ ale troche mi przykro ¿e wspomnia³e¶ o rozpadzie Wied¼minów :\
Oj... zle mnie zrozumiales ... wrazie takiej okolicznosci ... nie zycze wam tego tylko mowie. Np. jakbys ty nie mogl juz grac w margo albo cos by sie stalo, albo zostalbym wyrzucony to zaloze wlasny klan ale narazie sie trzymam tego
Pogromca Strzyg
ALE WIEDZMINI SIÊ NIE ROZPADN¡
Pogromca Kikimor
Jak Wied¼mini By Siê Rozpadli To Siê Za³amiê i Nie Bêdê W ¯adnym Innym Klanie ... Ten Klan TO DLA MNIE WSZYSTKO ...
Pogromca Strzyg
DLA MNIE TE¯
Pogromca Kikimor
Nooo Widzicie Chocia¿ Jeden Jest Ze Mn±
Marco ... mowisz ze jak sie rozpadnie ten klan do bedziesz do konca bez klanu ... mam rozwiazanie ... zalozysz wlasny klan Wiedzmini
Pogromca Kikimor
ooo nom mozliwosciowe