Mój plan sorry ze nie klanowy ale ...
Więc jak ten klan się rozpadnie albo coś się stanie i mnie już w nim nie będzie to założę nowy klan. W tym klanie nie będzie chodziło o top 1 tylko o miła zabawę w gronie kumpli. Zaproszę do niego tylko znajomych, żadnych innych kolesi nie będzie podziału graczy każdy będzie miał ta sama rangę (równouprawnienie ) Myślałem nad nazwa i wymyśliłem Aniołki i Diabełki Darkiego każda dziewczyna w klanie będzie miała rangę Aniołek a chłopak Diabełek myślę ze to dobry pomysł.
Pogromca Kikimor
Dobry Dobry ale ja myślę że nie będzie potrzeby robić klanu bo ten klan zostanie mam taką nadzieję
zawsze llkr się na mnie zezłościć
dobry pomysł ale klanu chyba nie rozwiążemy
Pogromca Strzyg
Oby klan dalej szedł w górę i się narazie nie rozpadł bo jest superrrrrrrr byłem w 10 klanach wyszyłem spotkałem Darki zaprosił mnie do znajomych zapytał się czy chce dojść do klanu zgodziłem się i dalej jestem i będę a Darki wo gule jak zrobisz klan to mnie zaproś
Ostatnio edytowany przez Ax-xxxX-AXX (Dzisiaj 14:17:40)
dzieki ax ale pisz po polsku Spoko ty bedziesz zaproszony na 100% ale nie chce odbierac klanowiczow Wiedzminow
Pogromca Strzyg
Dobra ok !!!!!
Lepiej jak by ten klan cały czas był ale jak sie (rozpadnie)oby się nie rozpadł też założe własny
Pogromca Strzyg
Tyrkijt a ja Ciebie tez chcialem w moim klanie
Pogromca Strzyg
Będzie nas 2
Oj darki, darki :\ jak możesz mówić o czymś takim jak "rozpad klanu"?? :\\ Jesteś pomocnikiem i nie powinieneś mówić o takich rzeczach jak koniec z klanem.... i tak... celem naszego klanu BYŁO zostanie TYLKO najlepszym, ale już tak nie jest... zresztą chyba każdy to zauważył... teraz przede wszystkim chodzi o stworzenie wspaniałej wspólnoty polegającej na jak najlepszej przyjaźni Klanowiczów i dobrej zabawie...^^
Nie gniewam się że przedstawiłeś swój pomysł ^^ ale troche mi przykro że wspomniałeś o rozpadzie Wiedźminów :\
Oj... zle mnie zrozumiales ... wrazie takiej okolicznosci ... nie zycze wam tego tylko mowie. Np. jakbys ty nie mogl juz grac w margo albo cos by sie stalo, albo zostalbym wyrzucony to zaloze wlasny klan ale narazie sie trzymam tego
Pogromca Strzyg
ALE WIEDZMINI SIĘ NIE ROZPADNĄ
Pogromca Kikimor
Jak Wiedźmini By Się Rozpadli To Się Załamię i Nie Będę W Żadnym Innym Klanie ... Ten Klan TO DLA MNIE WSZYSTKO ...
Pogromca Strzyg
DLA MNIE TEŻ
Pogromca Kikimor
Nooo Widzicie Chociaż Jeden Jest Ze Mną
Marco ... mowisz ze jak sie rozpadnie ten klan do bedziesz do konca bez klanu ... mam rozwiazanie ... zalozysz wlasny klan Wiedzmini
Pogromca Kikimor
ooo nom mozliwosciowe